bouquet

logo
Hotel BRASILIA

1 1 1 1 1 1 1 1 1

Het Hotel Brasilia bevindt zich aan de Toscaanse Riviera, in het hart van Versilië, in Marina di Pietrasanta , in de lokaliteit Motrone , met haar prachtig en typisch uitgerust zandstrand.
Het hotel is omringd door groen en ligt in het groene dennenbos, recht tegenover de zee, op de Promenade Roma en op slechts 200 meters van het vrije strand.
Het is een familiehotel met bed & breakfast, dat evenwel over alle ideale faciliteiten beschikt voor een ontspannend verblijf in een comfortabel en gezellig milieu.
Het hotel beschikt over een grote privé parking met parkeerplaatsen voor de auto's van alle kamers, waarvan er sommige in de schaduw liggen. Er is ook een grote ingerichte tuin met tafels en stoelen en een terras, ideaal voor enkele aangename ogenblikken van relax en leesplezier. Het Hotel beschikt over 41 kamers, alle met zicht op zee, enkele hebben een balkon of een terras.
Het ruime salon naast de bar is ingericht met comfortabele divans, zetels en vintage meubels met een ruimte voor tijdverdrijf, gesprekken of televisie waar men enkele ogenblikken van aangename relax kan doorbrengen.
De zalen voor gemeenschappelijk gebruik hebben airconditioning en de verbinding Wi-Fi is alleen in de hall aanwezig.
In de goed verlichte ontbijtzaal kunnen de gasten zich bedienen aan het internationaal self-service buffet.
Op de laatste verdieping bevindt zich het solarium, ideaal voor wie wenst te bruinen en rustig te ontspannen terwijl men geniet van het prachtig uitzicht op de kust.


Visualizza Hotel Brasilia in una mappa di dimensioni maggiori
Hotel BRASILIA

EFFEA sas di Andrea Monnanni & C. , Viale Lungomare Roma 333 Marina di Pietrasanta
P.IVA 00366180461